728061910713421

Clean in 100 dagen

De meeste pogingen om niet meer aan een verslaving toe te geven mislukken binnen een korte tijd. De voorbereiding bestaat vaak uit niet meer dan de sigaretten en/of drank het huis uit. De asbak gaat de kast in (toch zonde om die weg te gooien) Nicotinepleisters of kauwgum zijn in huis gehaald. Het huis is vol geplakt met aanmoedigende stickers en dan is men er klaar voor. Not.

Het probleem met deze goed bedoelde pogingen is dat ze een plan missen, ze missen structuur en er is meestal niet nagedacht over welke steun je nodig hebt om je doel te realiseren. Als je dit bij een verslaving niet inziet, kun je dat goede voornemen net zo goed laten.

Bij verslaving gaat het in essentie om controle over je leven hebben, dat gevoel van controle zijn we ergens in ons leven verloren. Dat kan door een (psychisch) trauma zijn, doordat je steeds probeert te voldoen aan de eisen van je omgeving, iets missen in je leven waarvan je het gevoel hebt dat het er zou moeten zijn, etc. Er zijn per persoon verschillende redenen waardoor een verslaving ontstaat.
De verslaving biedt de mogelijkheid om de pijn niet te hoeven voelen, pijn over het verleden, pijn over je dagelijkse leven of pijn over het gevoel dat je leven uit je handen glipt.

Als je van je verslaving af wilt komen, dan moet je de kracht daarvoor in jezelf vinden. Ik heb het over intrinsieke motivatie, dat wil zeggen dat jouw motivatie binnen jou zit. Dat jouw motivatie niet de kosten van je verslaving zijn, dat je partner (kinderen) willen dat je stopt, maar wel bijvoorbeeld je gezondheid, omdat je jezelf niet meer gelukkig voelt met je verslaving.

Ik heb een dagboek gemaakt voor jou, dit biedt jou;
– 100 dagen structuur
– laat jou ontdekken wat jouw intrinsieke motivatie is
– laat jou doelen stellen
– laat jou jezelf verbinden met je doelen
– biedt diverse downloads op het gebied van meditatie en ontspanning
– tips over voeding en hoe jij je darmflora weer optimaal krijgt (belangrijk voor serotonine om je goed te voelen)
– uitleg over 4 belangrijke neurotransmitters, en hoe je die in balans kunt brengen, heel belangrijk om je happy te voelen

Als jij in 2018 je verslaving wilt loslaten, ligt hier je kans om dit gestructureerd te doen.

Voor slechts €25,- kun jij hier jouw dagboek kopen, en als jij extra hulp nodig hebt mag je (en ik ben echt gek dat ik dit doe)eenmalig een sessie bij mij boeken voor €45,-.
Mijn normale uur tarief is €95,- terwijl zo’n sessie zo’n 1.5 uur tot 2 uur duurt.

Bedankt voor je inschrijving. In je mailbox tref je een mail aan waarmee je kunt betalen.

Pin It on Pinterest

Share This